LADDAR..

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används.

Nyheter

Kallrökt aioli – en god nyhet!

Njut av vår KRAV-märkta och kallrökta aioli till de färska räkorna, den vegetariska bouillabaissen och de grillade ryggbiffarna. För att få den unika smaken samarbetar vi med Äkta Rök i Saltsjö-Boo – ett familjeföretag som lovordas av Stockholms stjärnkrögare.

January 2016

Nu finns vi på nätets största matbutik.

Jesses KRAV-märkta såser och kryddsmör finns nu även hos mathem.se – nätets största matbutik. Beställ sju dagar i veckan, få dina varor levererade direkt till dörren och få bonus på allt du handlar. 

January 2016

Nu rullar Middagshjulet igång.

Vet du inte vad du ska äta till middag? Låt Middagshjulet avgöra saken! Snurra på hjulet och se var det stannar. Bakom varje sås eller kryddsmör väntar ett välsmakande recept.

April 2015

Höga krav på våra produkter.

Självklart är alla våra ekologiska produkter KRAV-märkta och vi använder uteslutande råvaror av högsta kvalitet, bland annat färska svenska KRAV-äggulor. Nu utökar vi dessutom vårt ekologiska sortiment med fyra nya KRAV-märkta kryddsmör. 

KRAV-märket är Sveriges mest kända miljömärkning för mat, uppbyggd på ekologisk grund med särskilt höga krav på djuromsorg, hälsa, socialt ansvar och klimatpåverkan. I jämförelse med EUs minimiregler för ekologisk produktion, så har KRAV mer långtgående regler för till exempel djuromsorg.

April 2015

Hos de tre stora. I hela Sverige.

Jesses såser och kryddsmör finns idag i hela landet. Oavsett om du är i Kiruna eller Ystad hittar du våra produkter hos ICA, Axfood eller Coop. För dig blir det ännu fler möjligheter att njuta av goda måltider varje dag, vare sig du är gourmand eller gourmet.

April 2015